fbpx

uw lichamelijke letsels verzekerd

U kiest het bedrag van
de schadevergoeding
WERELDWIJDE TUSSENKOMST
Snelle schadevergoeding

Waarvoor hebt u een verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer?
Uw verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer komt tussen als u een verkeersongeval hebt met een lichamelijk letsel. Als u verwondingen, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of blijvende invaliditeit oploopt, of komt te overlijden, dan keert deze verzekering een vergoeding uit. Zelfs als u in fout bent!

Voor alle ongevallen in het verkeer
Wist u dat de wet geen enkele schadevergoeding voorziet voor de chauffeur van een voertuig dat een ongeval veroorzaakt? Dankzij de verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer hoeft u er niet van wakker te liggen.

Met deze verzekering bent u ook beschermd als voetganger, fietser, skater, passagier enz. Interessant, want in de praktijk duurt het vaak enige tijd voor bepaald is wie aansprakelijk is bij zo’n ongevallen met zwakke weggebruikers. Zolang daarover geen duidelijkheid is, komt de verzekering normaal niet tussen. Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer zal u wel zo snel mogelijk vergoeden.


U hebt de keuze uit de volgende 3 formules die uw hele gezin dekken:

  • als bestuurder van 1 specifieke auto
  • als bestuurder van eender welke auto
  • als bestuurder van alle motorvoertuigenals passagier van een vervoermiddel te land, te water of in de lucht en zelfs als fietser of voetganger

Is uw verzekeringspakket
nog up-to-date?

Kom gerust eens langs voor een volledige check-up,
dan bent u zeker!